Om os

Hvem er vi?

Hos Vestbjerg Apartments tilbyder vi lejligheder med egen forplejning og fuldt udstyret køkken. Lejlighederne har plads til henholdsvis 2-4 og 7 gæster. Lejlighederne er beliggende i nedlagt proprietær gård med udsigt til Hammer Bakker og tæt på mulighed for offentlig transport.

Selve gården hedder Kærager, og har været ejet af Carsten Sørensen siden 2006, som også vil være din kontaktperson under dit ophold hos os. Carsten har over 6 års erfaring i at udleje lejligheder igennem Booking.com og andre portaler, og har derfor haft gæster fra hele verden.

Selve lejlighederne er placeret lige udenfor Vestbjerg i det fri, og er derfor generelt i meget rolige omgivelser. I egen bil er der 15 min. ind til Aalborg Centrum og Aalborg Lufthavn med nem tilgængelighed til E45 og E39. På ejendommen tilbydes gratis parkering for både små og større køretøjer samt mulighed for opladning af Elbils oplader(AC 11 kW).

Herudover er der mulighed for at spille Fodbold- og minigolf, da Vestbjerg Fodboldgolf vil være lige udenfor din dør. Som gæster vil I have fri mulighed for at tage ud og spille Fodboldgolf og Minigolf. Herudover er der mange gåruter i nærheden som skoven Hammer Bakker.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag på telefon
(+45) 40 44 77 01 eller mail cs4044@gmail.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.